Lépjen tradicionális alapokkal a korszerű fűtéstechnika útjára

Teljes joggal kérdezheti: “Hogyan lehet egy technológia egyszerre tradicionális és korszerű?” Kérdésére a válasz a Weishaupt fűtéstechnikai megoldásaiban rejlik!

Tradicionális és megbízható, mivel követi az alapító, Max Weishaupt által lefektetett kezdeti alapszabályokat a tervezéssel, előállítással, teszteléssel és forgalomba hozatallal kapcsolatosan. A Max Weishaupt GmbH jelen irányítója, Dipl.-Ing. Siegfried Weishaupt úr a megbízhatóságról a következőképpen vélekedik:

“Nálunk precízen terveznek, rendesen dolgoznak és tisztán számolnak. Minden szempontból ez a megbízhatóság, erről a nevemmel kezeskedem.” Dipl. Ing. Siegfried Weishaupt

Cégvezető, Max Weishaupt GmbH

A Weishaupt-készülékek korszerűségének alapját az a saját intézetben végzett kutatás-fejlesztés képezi, amelynek eredményeként a fosszilis energiaforrásokból a jelenleg elérhető legnagyobb mennyiségű hőenergiát nyerhetjük ki. Amely hőtermelőket kiegészíthetjük megújuló energiaforrásokkal a még nagyobb hatékonyság érdekében.

Amennyiben elgondolkozott már azon, hogy mely hőtechnikai gyártó berendezései, rendszerei által tehetne szert a megbízhatóság védjegyével fémjelzett, tradíciókat tisztelő, korszerű fűtéstechnikai megoldásokra, akkor mindenképpen ismerkedjen meg a Weishaupt-tal!

A takarékosság, az élettartam és a hatékonyság végett a döntéskor érdemes Környezetbarát Termék védjegyes készüléket választani.

Egyetlen választás, akár egy életre

Az emberiség számára ősidők óta kiemelt fontosságú az otthon megteremtése. Éppen ezért mindig a körültekintő tervezés, az alapos kivitelezés és az igényes berendezés volt az elsődleges cél, hiszen egyikünk sem szeretné “egy házban” leélni az életét. Mindannyian kényelmes, meleg otthonra vágyunk. Ezzel az Ön megrendelői sincsenek másképpen.

Bizonyára egyetértünk abban is, hogy az otthonával kapcsolatban mindenki többévtizedes döntést akar hozni, nem pedig ideiglenes megoldásokat választ. Ez éppen annyira igaz a tetőszerkezet megtervezésére, mint a fűtéstechnikáéra. Ez az, amelyben segítenek Önnek a Weishaupt fűtéstechnikai mérnökei által kifejlesztett és gondosan összeállított rendszerek.

Az Ön szakértelme képezi az alapot

Partnerként tekintünk Önre! Hisszük, hogy Ön a szaktudását, elgondolásait megrendelőinek kiszolgálására fordítja. Egyéni elképzeléseinek teret engedve, olyan rendszertechnikai megoldásokat ajánlunk figyelmébe, amelyek megvalósulási fázisaiban Ügyfelei elégedettek lesznek, Ön pedig nyugodt szívvel dőlhet hátra.

Segítségünkkel Ön a lehető legracionálisabb módon, optimális tervezési munkával és időráfordítással készítheti el a megrendelői által áhított fűtéstechnikai rendszert. Ugyanis tisztában vagyunk Ügyfelei igényeivel!

A Weishaupt rendszerek egymással hidraulikailag és vezérléstechnikailag összehangolt struktúrák. Nem tanácsokat kap tőlünk, hanem egy komplex javaslatot az Ön által megálmodott fűtéstechnikai megoldás kialakítására. Egy komplex javaslatot, részletes műszaki információkkal, hidraulikai és elektromos kapcsolási vázlatokkal! Sőt, kérésére még az Ön által elkészített függőleges csőtervet is átnézzük.

Nincs két egyforma rendszer, hiszen két egyforma megrendelő sincs

Pontosan tudjuk, hogy a megrendelői igények rendkívül sokszínűek és ezért az épületgépészetben nincs két egyforma rendszer, nincs két egyforma tervezési munka. A kivitelezés során általában az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy a megrendelői igények találkozzanak a reális megvalósíthatósággal, illetve a tervezői elképzelésekkel.

Segítségünkkel Ön három legyet üthet egy csapásra, hiszen az általunk javasolt műszaki megoldás tökéletesen illeszkedik tervezői elképzeléseihez, valamint a megrendelő kívánságaihoz, mindezek mellett energiahatékony és megbízható eredményt hoz.

Mit ad Önnek a Weishaupt?

Kimagasló és egyedülálló jellemzőkkel rendelkező kondenzációs kazánokat, melegvíz előállító berendezéseket, szabályzás- és vezérléstechnikát, napenergia hasznosító és hőszivattyús berendezéseket.

Továbbá, olyan átfogó műszaki és rendszertechnikai támogatást, amelynek során problémáira, kérdéseire gyors és hatékony választ adunk és segítjük munkáját.

Egy jól megtervezett és kivitelezett rendszert is karban kell tartani, a berendezésekhez szükség esetén alkatrészt kell biztosítani! A Weishaupt a típus kifutását követően még legalább 15 évig biztosítja az alkatrészellátást, amelynek beépítéséről a nyáron is ügyeletet tartó gyári Márkaszervíz és a Vevőszolgálat gondoskodik.

Legyen a világszínvonal magyarországi alkalmazója

A Weishaupt termékei ugyanazt a kimagasló minőséget képviselik itthon, mint az Európai Unió más országaiban, illetve a világ bármely pontján. Az elismert német színvonal a magyar megrendelők otthonaiba is beköltözhet, ami az Ön számára nemzetközi presztízst jelent.

Fókuszban a környezetvédelem

Ön jelentős elismerésre tehet szert a környezetvédelmet fontosnak tartó megrendelői körében, Magyarországon ugyanis egyedül a Weishaupt rendelkezik Környezetbarát Termék Védjeggyel kitüntetett termékkel (kazán, kollektor).

A Weishaupt több évtizedes sikerének 10 tényezője

Magyarországon többek között a Parlament, a Mercedes, az Audi, az Opel, a Suzuki és a Pick gyáregységei, minden gyógyszergyár, valamint a Continental is Weishaupt technológiát használnak. Ezenkívül világszerte számos jól ismert gyártóüzemben, közösségi épületben is a Weishaupt gondoskodik az ideális fűtéstechnika biztosításáról.

Kezünkben van a megbízó hosszú távú elégedettségének kulcsa, amelyet Önnek szeretnénk átnyújtani. Ehhez nem kell mást tennie, mint kitölteni az oldal alján található űrlapot, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot.

A jó is lehet jobb

A Weishaupt termékei 2011-ben és 2015-ben is első helyen végeztek a német installatőrök által felállított rangsorban. A kutatás során híres, elismert, német készülékgyártókat és forgalmazókat hasonlítottak össze, az alábbi szempontok alapján:

  • kazánok minősége
  • kidolgozás
  • szerelhetőség
  • rendszerekhez tartozó oktatás
  • pótalkatrész-ellátás
  • vevőgondozás
  • szállítási szolgáltatások
  • árképzés.

Ráadásul a Weishaupt termékei a két felmérés között is tudtak javítani eredményeiken. Ez tökéletesen modellezi a német gyártó gondolkodásmódját és azt a minőséget, amelyet segítségünkkel Ön is biztosíthat megrendelőinek.