A fűtési rendszere is legyen profi és csökkentse vállalkozása költségeit

A Weishaupt átfogó megoldásaival az Ön vállalkozása előrébb léphet az energia- és költséghatékonyság területén, fűtési rendszere a legkorszerűbb lehet.

Használja és élvezze oly sok más vállalkozással együtt az igazi minőséget!

Korszerű fűtéstechnika, tradícionális alapokkal

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy ügyfeleinkkel és vendégeikkel egyetemben, saját munkatársaink elégedettségéről is gondoskodunk kell. Ezen felül a raktározott vagy helyben gyártott termékek minőségének megőrzése érdekében is hibátlan fűtéstechnikai rendszerekre, megfelelő komfortra van szükségünk. Mindez kizárólag azzal a kutatás-fejlesztési módszertannal garantálható, amelynek eredményeként a fosszilis energiaforrásokból (földgáz) a legjobb hatásfokkal, a jelenleg elérhető legnagyobb mennyiségű hőenergiát nyerhetjük ki.

Ezt az eredményt, ezt a tudást ma már olyan nagynevű épületek tudhatják magukénak, mint például a Parlament, a Mercedes Múzeum, a Neuschwanstein kastély, a Guggenheim múzeum vagy az AIDA óceánjáró, ne hagyjuk ki a felsorolásból azt a megannyi családi házat sem. A tudás döntő érv a Weishaupt mellett.

A tradicionális alapok a fentiekben részletezett megbízhatóság és korszerűség biztosításának érdekében kiemelten fontosak. A céget Max Weishaupt úr alapította 1932-ben, amely vezetését fia, Dipl.-Ing. Siegfried Weishaupt folytatja. Ő a következőképpen fogalmazta meg a vállalat értékeit:

“Nálunk precízen terveznek, rendesen dolgoznak és tisztán számolnak. Minden szempontból ez a megbízhatóság, erről a nevemmel kezeskedem.” Dipl. Ing. Siegfried Weishaupt

Cégvezető, Max Weishaupt GmbH

A folyamatos fejlődés és a hosszútávú eredmények alapjául ugyanis mindig az óramű pontossággal működő folyamatok szolgálnak. A tradíció és a korszerűség tehát kéz a kézben járnak, hiszen időtállóságuk éppen egymás kiegészítéséből fakad.

A megfelelő hőszigetelés csak félmegoldás

Sokan gondolják úgy, hogy egy profin kivitelezett hőszigetelés elengedő ahhoz, hogy minden fűtéssel kapcsolatos terhet levegyen az ember válláról és a legnagyobb energia-megtakarítást eredményezze. Sajnos ez önmagában nem elég! A kiváló hőszigetelés valóban fontos kritérium. Azonban (a megvalósult projektek méréseivel igazoltan) nem hozza meg az elvárt megtakarítást, a megváltozott hőtechnikai viszonyokhoz illeszkedő, gondosan kiválasztott és illesztett fűtőkészülék, valamint az ehhez kapcsolt elosztó- és megfelelő szabályzó-rendszer telepítése nélkül.

A kulcs tehát a rendszerben való gondolkodás, amikor Ön a vállalkozása számára optimális fűtéstechnikai megoldást keres. A végleges döntést megelőzően a beruházási költségek mellett az üzemeltetési költségek alakulását is ki kell elemezni, hiszen egy 10 éves intervallum alatt a drágább, minőségi berendezés annyi megtakarítást eredményez, amely által összességében kedvezőbb lesz!

A Weishaupt segít rendszerben gondolkodni

Éppen azért, hogy a különféle hőtechnikai megoldások és hőszigetelő rendszerek egy teljes struktúraként működve növelhessék egymás hatékonyságát, szakértő kollégáink nem csupán termékajánlattal, hanem személyre szabott rendszerszemléleti javaslattal is segítik az Ön vállalkozását.

A rendszerben való gondolkodás a sikeres vállalkozások alappillére. Ezzel nyilvánvalóan Ön is teljes mértékben tisztában van, hiszen nap, mint nap tapasztalja saját cégével kapcsolatban.

Életre szóló hőtechnikai megoldás

Legyen szó bármilyen termékről vagy szolgáltatásról, az egyedülálló minőség mellett mindig van még egy elengedhetetlen fontosságú tényező, mégpedig az időtállóság. Egyáltalán nem mindegy, hogy a kiválasztott fűtéstechnikai rendszer csupán pár évig üzemel vagy hosszú éveken keresztül képes megbízhatóan teljesíteni a vele szemben támasztott igényeket.

Amennyiben hosszútávú fűtéstechnikai megoldást szeretne, ez esetben vállalkozásának a Weishaupt tudására van szüksége!

Milyen alkalmazási területek élvezhetik a korszerű és tradicionális hőtechnika előnyeit?

Az Audi győri gyáregységeiben is Weishaupt hőtermelő berendezések dolgoznak!

Gyakorlatilag nincs megkötés. Bármilyen típusú és stílusú épületben remekül használhatóak a Weishaupt rendszerei. Optimalizált fűtési rendszerekkel ugyanis csökkenthetjük a vállalkozás kiadásait, ráadásul a környezettudatos hőtechnika egyszerre jó üzenet és hasznos tevékenység.

 • társasházakban,
 • stadionokban,
 • sport és szabadidő komplexumokban,
 • éttermekben,
 • műhelyekben,
 • gyárakban,
 • szállodákban,
 • wellness-központokban,
 • irodaházakban,
 • raktárakban,
 • fóliaházas növénytelepeken,
 • haszonállattelepeken,
 • oktatási intézményekben,
 • kollégiumokban,
 • gyermekintézményekben.

A fentiek csupán néhány példát mutatnak, a Weishaupt rendszereit ugyanis lényegében minden olyan területen alkalmazhatjuk, ahol a cél a fenntartási költségek optimalizálása.

Kiemelkedő fűtéstechnikai nívó a vendéglátásban

Mi a Weishaupt-nál pontosan tudjuk, hogy (bár a legtöbb iparágra egyaránt igaz a következő állítás) a vendéglátásban különösen fontos a vendégek elégedettsége. Hiszen ebben az iparágban az elégedettség nem egy plusz értékmérő a kínált termék vagy szolgáltatás mellett, hanem maga a megvásárlásra szánt termék.

Amennyiben azt szeretné, hogy vendégei legközelebb is szívesen visszatérjenek éttermébe, szállodájába vagy egyéb vendéglátó egységébe, illetve jó szívvel ajánlják azt barátaiknak, családtagjaiknak, négy tényezőre kell kiemelt figyelmet fordítania:

 • A hely megnyerő stílusa, impozáns megjelenése;
 • A szolgáltatás kifogástalan minősége;
 • A kiszolgáló személyzet hozzáértése és emberközpontúsága;
 • A hely kellemes, komfortos légköre.

Ez utóbbi megvalósulásában kiemelt szerepet játszik az ideális és egyenletes hőmérséklet, a folyamatos melegvízellátás, amennyiben szükséges, a gyári Márkaszerviz. Ez a Weishaupt filozófiája és egyben a védjegye.

Mit ad Önnek a Weishaupt?

Kimagasló és egyedülálló kondenzációs kazánokat, melegvíz előállító berendezéseket, szabályzás- és vezérléstechnikát, napenergia hasznosító és hőszivattyús berendezéseket.

Továbbá, olyan átfogó műszaki és rendszertechnikai támogatást, amellyel felmerülő problémáira, kérdéseire gyorsan és hatékonyan kapja meg a megfelelő válaszokat!

Még egy prémium kategóriájú berendezést is karban kell tartani, szükség esetén alkatrészt kell biztosítani hozzá! A Weishaupt a típus kifutását követően még legalább 15 évig biztosítja az alkatrészellátást, amelynek beépítéséről a nyáron is ügyeletet tartó gyári Márkaszervíz és a Vevőszolgálat gondoskodik. Karbantartási szerződéssel ezt a gondot is levesszük válláról! Egy esetlegesen felmerülő hiba elhárítására az év 365 napján, a nap 24 órájában elérhető szervizszolgálatunk áll rendelkezésére.

A jó is lehet jobb

A Weishaupt termékei 2011-ben és 2015-ben is első helyen végeztek a német installatőrök által felállított rangsorban. A kutatás során híres, elismert, német készülékgyártókat és forgalmazókat hasonlítottak össze, az alábbi szempontok alapján:

 • kazánok minősége
 • kidolgozás
 • szerelhetőség
 • rendszerekhez tartozó oktatás
 • pótalkatrész-ellátás
 • vevőgondozás
 • szállítási szolgáltatások
 • árképzés.

Ráadásul a Weishaupt termékei a két felmérés között is tudtak javítani eredményeiken. Ez tökéletesen modellezi a német gyártó gondolkodásmódját és azt a minőséget, amelyet segítségünkkel Ön is biztosíthat megrendelőinek.