A név, amely egyet jelent a megbízhatósággal

WEISHAUPT

“Nálunk precízen terveznek, rendesen dolgoznak és tisztán számolnak. Minden szempontból ez a megbízhatóság, erről a nevemmel kezeskedem.”

(Dipl. Ing. Siegfried Weishaupt)

Felejtse el a kazánt és kezdjen el rendszerben gondolkodni!

A WEISHAUPT mindent biztosít, annak érdekében, hogy Ön kiváló szakemberként, a jóból még jobbat alkothasson!

Technikai támogatás

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! Forduljon hozzánk bármely projektjét illetően. Kérésére még akár az Ön által elkészített függőleges csőtervet is átvizsgáljuk!

Változatlan minőség

Tervezzen fűtési és melegvíz előállító rendszert a világ bármely pontján, a Weishaupt mindig, mindenhol ugyanazt a magas minőséget biztosítja az Ön számára.

Környezetvédelem

A WEISHAUPT mérnökei által rendszeresen fejlesztett hőtermelő berendezések alkalmazásával, olyan fontos küzdelemben is kamatoztathatja kiváló szaktudását, mint a környezetünk védelme.

A jó is lehet jobb

A Weishaupt termékei 2011-ben és 2015-ben is első helyen végeztek a német installatőrök által felállított rangsorban.

A kutatás során híres, elismert, német készülékgyártókat és forgalmazókat hasonlítottak össze, az alábbi szempontok alapján: kazánok minősége, kidolgozás, szerelhetőség, rendszerekhez tartozó oktatás, pótalkatrész-ellátás, vevőgondozás, szállítási szolgáltatások, árképzés. Ráadásul a Weishaupt termékei a két felmérés között is tudtak javítani eredményeiken. Ez tökéletesen modellezi a német gyártó gondolkodásmódját és azt a minőséget, amelyet segítségünkkel Ön is biztosíthat megrendelőinek.
  • 1. Weishaupt – 1,89 pont
  • 2. Viesmann – 1,97 pont
  • 3. Vaillant – 2,16 pont
2015-ös eredmények. A német pontozás szerint az 1-es a legjobb, az 5-ös a legrosszabb elérhető eredmény.

Lépjen be a Weishaupt világába, amennyiben ön
tervező vagy kivitelező!

Ahhoz, hogy átadhassuk Önnek többévtizedes tapasztalatunkat, illetve nemzetközileg elismert fűtéstechnikai megoldásainkat, nem kell mást tennie, mint kitölteni az alábbi űrlapot.