A név, amely egyet jelent a megbízhatósággal

WEISHAUPT

A Weishaupt átfogó megoldásaival az Ön vállalkozása előrébb léphet az energia- és költséghatékonyság területén, fűtési rendszere a legkorszerűbb lehet.

Weishaupt, az idő, mint kulcsfontosságú tényező.  Megbízható minőséggel a holnap nyugalmáért!

Presztízs

Mindenki tudja jól, az idő pénz. A későn helyreállított fűtési hiba a termelés kiesését okozhatja, amely presztízsveszteséghez (és bevételkieséshez) vezethet.

Kényelem

Amely alappillére az üzemfolytonosság, ezt az év 365 napján, a hét minden napján, 24 órában szervizszolgálatot ellátó munkatársak biztosítják! 

Megtakarítás

Aki minőséget választ, tudja, befektetése hosszútávon megtérül!

Szervízszolgáltatás az év 365 napján, a hét minden napján 24 órában

Épületeink gépészeti rendszerei bár nem láthatóak, hatásuk mégis óriási. Mindenképp fontoljuk meg prémium termék vásárlását, hiszen a vezető gyártók termékein jelennek meg a legújabb fejlesztések, így a költséghatékony üzemeltetést és az egyszerűbb fenntartást hosszútávon biztosíthatják számunkra.

Figyelmünket ne kerüljék el az olyan, a fenntartás során lényeges gyártói szolgáltatások, mint a magas környezetvédelmi tanúsítványok, vagy a címben is említett szervízszolgáltatás, illetve a folyamatos alkatrészellátás.

Az év minden napján

A nap minden órájában

A jó is lehet jobb

A Weishaupt termékei 2011-ben és 2015-ben is első helyen végeztek a német installatőrök által felállított rangsorban.

A kutatás során híres, elismert, német készülékgyártókat és forgalmazókat hasonlítottak össze, az alábbi szempontok alapján: kazánok minősége, kidolgozás, szerelhetőség, rendszerekhez tartozó oktatás, pótalkatrész-ellátás, vevőgondozás, szállítási szolgáltatások, árképzés. Ráadásul a Weishaupt termékei a két felmérés között is tudtak javítani eredményeiken. Ez tökéletesen modellezi a német gyártó gondolkodásmódját és azt a minőséget, amelyet segítségünkkel Ön is biztosíthat megrendelőinek.

  • 1. Weishaupt – 1,89 pont
  • 2. Viesmann – 1,97 pont
  • 3. Vaillant – 2,16 pont

2015-ös eredmények. A német pontozás szerint az 1-es a legjobb, az 5-ös a legrosszabb elérhető eredmény.

Lépjen be a Weishaupt világába, amennyiben ön
vállalkozó!

Ahhoz, hogy átadhassuk Önnek többévtizedes tapasztalatunkat, illetve nemzetközileg elismert fűtéstechnikai megoldásainkat, nem kell mást tennie, mint kitölteni az alábbi űrlapot.