A német installatőrök kétszer is döntöttek, 2011 után 2015-ben is a Weishaupt-ot választották a kazán teszten, a kondenzációs kazán teszten, a hőszivattyú teszten, valamint a gáz- és olajégő teszten.

A „Markt Intern” közvélemény kutatással foglalkozó vállalkozás, német installatőrök körében elvégzett felmérése alapján, a Weishaupt termékei több kategóriában első helyen végeztek. Ezen kutatás alkalmával híres, elismert, német készülékgyártókat és forgalmazókat (Alpha – Innotech, Vailant, Stiebel Eltron, Viessmann, Novelan, Buderus, Junkers, Dimplex, Bröjte, Oertli, Bartl, Ochsner, Roth, Wolf, Waterkotte, Tecalor, Daikin, NIBE, Schüco, Solvis, Paradigma, De Dietrick Remeha, Stieger, MHG, Rotex, Geirch, Electro oil, Intercal, Herrmann, Riello) hasonlítottak össze, megadott szempontok alapján. Többek között vizsgálták a

  • kazánok minőségét
  • kidolgozást
  • szerelhetőséget
  • rendszerekhez tartozó oktatást
  • pótalkatrész ellátást
  • vevőgondozást
  • szállítási szolgáltatásokat
  • árképzést

Termékminőség/kidolgozás kategóriájában magas fölénnyel győzedelmeskedtek a Weishaupt termékei!
Hasonlítsuk össze, hogyan alakult az installatőrök véleménye a 2011-es és 2015-ös évben. Teljes magabiztossággal állítható, a változás pozitív. A megkérdezett szakemberek jó véleménnyel voltak a Weishaupt termékeit illetően. Ez a következőkben közölt összesítő táblázatból is tisztán látszik! Diagramjaink értelmezéséhez szükséges ismerni az alkalmazott pontozási rendszert: a megkérdezettek véleményük kifejezésére 1-től 5-ig terjedő értékeket használhattak. 1-es a legjobb, míg 5-ös a legrosszabb voksnak számított. Ez alapján a leadott szavazatokat átlagolták, majd sorba rendezték.

Kazán-teszt-2016
A különbség elnevezésű oszlop kiválóan szemlélteti az időszak alatt bekövetkezett pozitív változást! A változás átlagos mértéke százalékban kifejezve: 10,7 %! Tehát a 2011-es méréshez képest 2015-ben 10,7 %-kal jobb eredményt értek el átlagosan a Weishaupt termékei. Amely eredmény kiválónak számít! Kíváncsian várjuk a soron következő közvélemény kutatás eredményeit!
Az alábbi diagramok segítségével Ön is meggyőződhet a Weishaupt által elért sikerekről. Legszembetűnőbb változás az olaj- és gázégők termékminőség osztályzatainál figyelhető meg: 29 századdal (0,29) ért el jobb értéket 2015-ben, amely 15,5 %-os javulást jelent.

Hőszivattyú teszt - 2016

Kondenzációs-kazán-teszt-2016

Olaj- és gázégő teszt - 2016

A felsorakoztatott diagramokból kiderül, hogy a Weishaupt termékei valóban élen járnak. Az a tény, hogy a Markt Intern kérdőíve szakemberek véleményét dolgozta fel, mutatja: a Weishaupt termékei valóban magas minőséget képviselnek. Továbbá érdemes szemügyre venni a versenyeztetett vállalatok listáját és egyből szembeötlik, hogy a Weishaupt, a legjobbak között szerepelt legjobbként.

Forrás: Weishaupt

Kapcsolódó cikk:

Ó, TE MIT VÁLASZTANÁL? SZIGETELÉS VAGY KAZÁNCSERE?