Videók
radiator kazan

Ki kell dobni a hagyományos gázkazánt?

A kormányzati portálon megjelent az a rendelet, mely szerint a lakossági fogyasztók 2016. január 1-e után csak kondenzációs kazánokat szereltethetnek otthonaikba. Versits Tamás épületgépész mérnök egy beszélgetés keretében foglalta össze a legfontosabbakat.

szolar radiator elektromossag

Megújuló energiaforrások magyarázata

A megújuló energiaforrások alkalmazása, típusai, lehetőségei legtöbbünk számára nem egyértelmű. Ezzel a rövid videóval szeretnénk tiszta vizet önteni a pohárba és eloszlatni a tévhiteket, valamint választ adni arra az egyszerűnek tűnő kérdésre, hogy milyen eszközökkel, milyen módon lehet a napból és a földből háztartási energiát kinyerni.
viz radiator kazan

Padló- és falfűtés kontra radiátor

Rövid bemutató, arról, hogy is hat az emberi hőérzetre és miként viselkedik a levegő a korszerű padló és falfűtés, illetve a radiátoros fűtés esetén.
zuhany viz radiator kazan

Az energiatároló jelentősége

Miként lehet pénzt és energiát megtakarítani a kandallóval? A válasz a korszerű fűtési rendszerek központi elemében, az energiatárolóban rejlik. Versits Tamás fűtéstechnikai szakértőnk elmagyarázza, hogyan is használható a kandalló hője például meleg víz előállításhoz.
zuhany viz radiator kazan elektromossag

A megfelelő komfortérzet elérése otthonunkban

Nézzük meg milyen tényezők határozzák meg komfortérzetünket otthonunkban. Az ideális fény, páratartalom, hőmérséklet és zajszint ingadozás minimalizálásával növelhetjük komfortérzetünket! Fűtéstervezési tanácsok Versits Tamás fűtés szakértőtől.
radiator kazan

Így spóroljunk akár több ezret is a fűtésen

Hasznos tippek, amelyekkel ezreket spórolhatunk meg a fűtésen. Hogy szellőztessünk télen? Hogy takarítsuk a radiátorokat? Hogy állítsuk be a termosztátot? Ezekre a kérdésekre kapunk praktikus válaszokat Versits Tamás fűtés szakértőtől.