Korszerű fűtés, biztos megtérülés

Talán nem is kell említeni, hogy a vendéglátó- és szolgáltatóiparban milyen fontos az intézmény megfelelő műszaki apparátusa: hiszen, ha egy konyhában nem működik a sütő, egy szállodában leáll a lift, vagy egy szórakozóhelyen nincs fűtés, az komoly veszteségeket okozhat a cégnek.

Modern vezérlés, hatékony üzemelés

Egy korszerű vezérlő-szabályozó elektronika már képes az időjáráshoz igazítani a kazán működését, valamint távvezérlő egység csatlakoztatásával akár okostelefonról is irányítható a vendéglátóhely fűtési rendszere.
Helyiséghőmérséklet-szabályozás
Sőt, a prémium kategóriájú készülékek már az úgynevezett helyiséghőmérséklet-szabályozást is alkalmazzák. Ez a vezérlési típus a hőigény felléptekor ugyanúgy kapcsolja be a kazánt, mint egy hagyományos vezérlés, viszont a helyiség hőmérsékletének változását figyelve folyamatos teljesítményszabályozásra készteti a készüléket, ami további jelentős megtakarítást eredményez.

Mert a korszerűsítés mindenképpen megtérül!

A beruházás minden esetben megtérül
Amennyiben figyelembe vesszük az egyre szigorodó környezetvédelmi irányelveket, beruházásunk még abban az esetben is megtérül, ha fűtési rendszerünk cseréje egyelőre nem kényszer, hanem csak lehetőség.
Jól felmért igények, tartós és gazdaságos működés
Fűtési rendszert mindig a különböző igények felmérése után, tervező segítségével válasszunk, hiszen egy gépész tervező ismeri a kazántípusokat, a teljes rendszer előnyeit és hátrányait egyaránt.
Kapcsolt szolgáltatással a Maximális minőségért
Amennyiben háromhavonta ellenőriztetjük szakemberrel vendéglátóhelyünk fűtési rendszerét, és szakszerűen történt annak méretezése, akár évtizedekig is problémamentesen üzemeltethetjük, csupán a „kopó” alkatrészek cseréjére lesz szükség.

Szervízszolgáltatás az év 365 napján, a hét minden napján 24 órában

Figyelmünket ne kerüljék el az olyan, a fenntartás során lényeges gyártói szolgáltatások, mint a magas környezetvédelmi tanúsítványok, vagy a címben is említett szervízszolgáltatás, illetve a folyamatos alkatrészellátás.

Az év minden napján

A nap minden órájában

Három egyszerű, ugyanakkor meggyőző érv a Weishaupt mellett

Költséghatékonyság

A Weishaupt fűtési rendszere hatékonyan használja fel a rendelkezésre álló fosszilis energiaforrásokat, továbbá kiegészíthetjük megújuló energiát hasznosító berendezésekkel is.

Befektetés

A modern, prémium minőségű fűtéstechnikai rendszerek egy befektetés alapját is képezhetik, beépítésükkel növelhetjük ingatlanunk (vendéglátóhelyünk) értékét.

Kényelem

A megbízhatóság mellett a kényelem is kiemelt szerephez jut a modern fűtéstechnikában. A Weishaupt rendszerek egyszerű vezérlése mindenki vállalkozásába elhozzák a magas minőségű kényelmet!

Lépjen be a Weishaupt világába, amennyiben ön
vendéglátással foglalkozik!

Ahhoz, hogy átadhassuk Önnek többévtizedes tapasztalatunkat, illetve nemzetközileg elismert fűtéstechnikai megoldásainkat, nem kell mást tennie, mint kitölteni az alábbi űrlapot.