Fűtési rendszer a társasházkezelők nyugalmáért

A modern fűtési rendszerek, amelyek szívét a kondenzációs kazánok és a hőszivattyúk jelentik, más-más okokból bizonyulhatnak jó választásnak a társasházkezelő szakmában: a lakók elégedettek az üzembiztos működéssel és az alacsony rezsivel, a környezetvédelmi szempontokat előnyben részesítők pedig a „zöldesítésnek” örülnek.

Három érv a társasházak korszerű fűtése mellett

Z

Megkapó design

A lakók sajátjuknak érezhetik a lakásában elhelyezett, modern dizájnnal ellátott készüléket, ezért jobban vigyáznak rá!

Z

Balesetmentesség

A beszerelés szigorú követelmények szerint történik, ezért a későbbi balesetek száma szinte nullára csökkenthető!

Z

Megbízhatóság

A teljes rendszercsere – csövekkel, radiátorokkal, égéstermék elvezető rendszerrel, esetleges padló- vagy falfűtés kialakításával a jövőben kevesebb meghibásodást eredményez.

Láthatatlan, kényelmes, környezetbarát

Egy levegő-víz hőszivattyú kültéri egységei a lakótelepi és lakóparki lakások lapostetején egyaránt jól „elrejthetőek”, miközben a technológia megbírkózik a környezeti viszontagságokkal, a lakó pedig jobban szabályozható és környezetbarát technológiát kap.

Alacsonyabb fűtésszámla, magasabb ingatlanérték?

Fűtéskorszerüsítést követően a lakók mindig hálásak, amikor az első fűtésszámlát kézhez kapják, vagy amikor esetleg eladnák ingatlanukat, és szembesülnek azzal, hogy mennyivel többet ér lakásuk kondenzációs kazános, vagy éppen hőszivattyús rendszerrel.

Geo- vagy h-tarifa

A hőszivattyúnak nincsen környezeti terhelése, ráadásul e módszerrel jóval olcsóbban kifűthető egy lakás, mint bármelyik hagyományos rendszerrel, részben a jobb energiafelhasználás, részben az olcsóbban elérhető geo- vagy h-tarifájú áram miatt.

Szervizszolgáltatás az év 365 napján, a hét minden napján 24 órában

Figyelmünket ne kerüljék el az olyan, a fenntartás során lényeges gyártói szolgáltatások, mint a magas környezetvédelmi tanúsítványok, vagy a címben is említett szervizszolgáltatás, illetve a folyamatos alkatrészellátás.

Az év minden napján

A nap minden órájában

Lépjen be a Weishaupt világába, amennyiben ön
társasházkezelő!

Ahhoz, hogy átadhassuk Önnek többévtizedes tapasztalatunkat, illetve nemzetközileg elismert fűtéstechnikai megoldásainkat, nem kell mást tennie, mint kitölteni az alábbi űrlapot.